Home » Pension

Pension

Er kan helaas geen pensionverblijf gereserveerd worden in de volgende periode:
22 juli t/m 21 augustus 2021

Het Kattenhuis
Het kattenpension in Woudenberg waar uw kat in huiselijke sfeer verzorgd zal worden tijdens uw afwezigheid.

Gaat u een weekend weg? Is er een verbouwing bij u thuis? Of bent u misschien door ziekte minder goed in staat om zorg te bieden en voldoende aandacht te geven aan uw kat?
Dan kunnen dit redenen zijn om uw kat tijdelijk even door ons te laten verzorgen.
Bij ons krijgt uw kat de persoonlijke aandacht en zorg die het verdient met natuurlijk zo min mogelijk stress. Dit kunnen wij bieden omdat er per keer een klein aantal katten aanwezig zal zijn.

Halen en brengen van uw kat
Maandag t/m vrijdag tussen 16.00 - 17.00 uur
Zaterdag en zondag tussen 10.00 -11.00 uur

Hoe gaan wij te werk?
Wanneer u de kat brengt zal deze eerst in een ruim apart verblijf komen te zitten voor meestal 1 of 2 dagen. Zo kan uw kat tot rust komen en tegelijkertijd kunnen wij controleren of de kat goed eet, drinkt en de kattenbak gebruikt. Ook geeft het ons de gelegenheid om te controleren op eventuele parasieten. Wanneer dit allemaal goed is, dan is het mogelijk om vrij los te lopen in huis. 

Wij bieden een verblijf aan inclusief voeding van het merk Eden Holistic Pet Foods. Een hoogwaardige voeding zonder granen en met een hoog vleesgehalte, want juist vlees is wat een kat nodig heeft in de voeding. Daarnaast hebben wij ook nog andere hoogwaardige merken voeding in de kast staan mocht een kat echt kieskeurig zijn.

Krijgt uw kat dieetvoeding, dan is dit geen enkel probleem. Alle katten worden apart van elkaar gevoerd. Op deze manier weten wij zeker dat uw kat eet wat hij mag eten en kunnen wij controleren hoeveel uw kat heeft gegeten.
Heeft u graag dat de kat zijn/haar eigen voeding krijgt dan dient uw zelf ruim voldoende voeding mee te nemen voor de gehele periode in originele verpakking zodat wij weten welk voer er gegeven word.

Ook katten die vers vlees voeding (KVV) krijgen zijn van harte welkom. Vers vlees is bij ons aanwezig.

Let erop dat uw kat ingeënt moet zijn tegen kattenziekte en niesziekte en dat u dit door middel van het inentingsboekje moet kunnen aantonen bij ons. 

Helaas kunnen wij geen opvang bieden aan ongecastreerde katers ouder dan 6 maanden.
Een vlooienband zal bij ons altijd afgedaan worden i.v.m veiligheid. Wij vragen u om dan een vlooienpipet toe te dienen 2 dagen voor aanvang van het verblijf.