Home » Verzending en Retourneren

Levering & Retourneren

 

Levertijd
Wij streven ernaar uw bestelling dezelfde dag nog te verzenden maar uiterlijk op de eerst volgende werkdag. De levertijd is daardoor meestal 1 tot 2 werkdagen. Helaas hebben wij geen invloed op hoe de verzending verloopt bij de vervoerder nadat wij uw bestelling daar hebben afgegeven. 
Mocht het ons niet lukken om uw pakket uiterlijk de eerst volgende werkdag te verzenden, dan zal u hierover zo snel mogelijk van op de hoogte gebracht worden.

Verzending binnen Nederland
Verzending boven €55,- is gratis.
Onder het aankoopbedrag van €55,- betaald u €4,95 aan verzendkosten.

Lokaal verzenden wij gratis in:
- Woudenberg
- Scherpenzeel
- Maarn
- Maarsbergen
- Leusden

Verzending naar België
Verzending boven €55,- is gratis.
Onder het aankoopbedrag van €55,- betaalt u €6,95 aan verzendkosten.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Neem zo snel mogelijk contact met ons op via info@hetkattenhuis.nl. Wij zullen dan proberen om uw adres nog aan te passen.
Het Kattenhuis is niet verantwoordelijk voor verkeerd ingevulde adressen.


Retourneren
Het kan voorkomen dat het product niet is wat u ervan verwacht had. Wat de reden ook is. U heeft na ontvangst van het product 14 dagen de tijd om het product gemakkelijk te annuleren via ons retourportaal of door het herroepingsformulier op te sturen naar info@hetkattenhuis.nl. Na annulering heeft u nog 14 dagen de tijd om het product retour te zenden.
De kosten voor het retour zenden naar de webwinkel zijn geheel voor eigen rekening.

Het uitgangspunt is dat u het product slechts hanteert en inspecteert zoals u dit in een winkel ook zou mogen doen.
Mocht het product beschadigd zijn, sporen van gebruik bevatten of de verpakking meer beschadigd is dan nodig is, dan kunnen wij deze waardevermindering aan u doorberekenen.
Zorg er dus voor dat het product in originele staat met toebehoren in de originele verpakking wordt geretourneerd. Wij zullen het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen aan u terugbetalen mits het pakket bij ons in goede orde is ontvangen.

Het is mogelijk dat u door een gedeelte van uw bestelling retour te sturen, het restant van de order onder onze verzendkosten vrije drempel komt. Er zal dan alsnog €4,95 aan verzendkosten aan u doorberekend worden.

De volgende producten kunnen helaas niet geretourneerd worden:
- Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheidsdatum hebben
- Verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken
- Producten die na levering door hun aard onherroepelijk vermengd zijn met andere producten

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht dient u eerst gebruik te maken van ons retourportaal of u kunt het herroepingsformulier downloaden en mailen naar info@hetkattenhuis.nl

Retouradres
Het Kattenhuis
Rubenslaan 11
3931 TA Woudenberg

Het is niet mogelijk om op dit adres uw pakket persoonlijk af te geven!